• Beseda s policajtom

          • Dňa 7.2. 2023 prednášal žiakom našej školy kpt. Mgr. ŠÁNDOR Tibor z okresného riaditeľstva PZ v Dolnom Kubíne. Policajná prax upozorňuje na rôzne problémy medzi žiakmi, ktorí často krát nepoznajú trestnoprávny dosah svojho konania. Pán policajt poukázal na závažné celospoločenské problémy, kriminalitu, šikanovanie, vandalizmus, agresivitu a inú protispoločenskú činnosť. U žiakov 8. a 9. ročníka bol preventívny program zameraný na trestnoprávnu zodpovednosť. So žiakmi 5.  ročníka realizoval program Policajná akadémia, v 6. a 7. ročníku to bol preventívny program na tému Kyberšikana. 

          • Lyžiarsky kurz 2023

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Lyžiarsky kurz 2023.

            Aj tento rok prebiehal lyžiarsky výcvik v  našom domácom stredisku Teplica. Žiaci boli rozdelení do dvoch skupín. Mali sme veľmi dobrých lyžiarov a začínajúcich lyžiarov, ktorí sa postavili na lyže prvýkrát. Bola to výborná skupina žiakov,disciplinovaná a mali dobrú spolužiačku, ktorá bola ochotná pomáhali slabším. Niektorí základy lyžovania zvládli rýchlejšie, niektorí sa museli popasovať sami so sebou, ale nakoniec sa lyžovať naučili všetci. Zaslúžia si našu pochvalu. Posledný deň sa uskutočnili preteky.

            1.miesto - Dáša Papajčíková                                1.miesto - Martin Pakos

            2,miesto - Nela Pakosová                                     2.miesto - Šimon Pakos

            3.miesto - Tímea Juriňáková                                 3.miesto  - Sebastián Pakos

            Chceme poďakovať všetkým, ktorí nám akoukoľvek cestou pomohli pri realizácií lyžiarského kurzu:

            p. R. Pakosovi, p. J. Jankolovi, p.uč. B. Jankolovej, p.uč.A. Havrilovej, p.uč. M.Turošákovej, p.uč.M.Hervayovej a p. J.Kadlubovi, ktorý nám pomáhal pri realizácii pretekov.  

            Náš obdiv a pochvalu si zaslúži žiak Alex.