• Koniec školského roka 2020/2021

          • Dnes sme slávnostne ukončili netypický školský rok, ktorý bol poznačený pandémiou koronavírusu. Aj napriek dlhému dištančnému vzdelávaniu sme sa mohli opäť vrátiť do školských lavíc a spoločne prežívať školské chvíle.

            Mnohí žiaci počas roka usilovne pracovali, úspešne reprezentovali našu školu v online súťažiach a olympiádach.

            Rozlúčili sme sa so žiakmi 9. ročníka, ktorých cesty sa rozídu a my ich chceme zaželať úspešný vstup do ďalšej etapy života.

            Okrem deviatakov sme sa rozlúčili aj s pani riaditeľkou Mgr. Tímeou Matušekovou, ktorá po 23 rokoch pôsobenia v našej škole mení svoje pôsobisko. Ďakujeme jej za všetko, čo vykonala v prospech tejto školy v pozícii pedagóga i riaditeľa. Želáme jej, aby na našu školu a obec spomínala v dobrom, aby  sa jej darilo i v novom mieste jej pôsobenia. Veríme, že k nám občas zavíta na návštevu a vybudujeme vzájomné priateľstvo medzi našou a jej školou. Ďakujeme!

            Zároveň chceme popriať i novej pani riaditeľke PaedDr. Kataríne Poláčikovej veľa úspechov, síl a energie pri zvládaní náročnej funkcie.

             

          • ESCAPE ROOM

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album ESCAPE ROOM.

            Dnes naši žiaci zažili dobrodružstvo v Escape room – únikovej hre, kde sa spájala zodpovednosť a zábava. Ako pátrací agenti spoločne hľadali indície a riešili rôzne hlavolamy, zaujímavé hádanky a úlohy z rôznych oblastí. Po správnom vyriešení úloh v istom časovom intervale získali kódy na otvorenie uzamknutého serveru, ktorý napadli hackeri. Pri riešení úloh využili vedomosti z každého predmetu, logické a kritické myslenie, postreh a jemnú motoriku. Zadané úlohy žiaci vyriešili na výbornú. Za ich šikovnosť si zaslúžia pochvalu a dobrý pocit z dobre vykonanej práce.