• Slávnostné otvorenie šk. roka 2019/2020
      • Slávnostné otvorenie šk. roka 2019/2020

      • 02.09.2019 16:26
      • 2.9.2019
      •     Prázdniny ubehli rýchlo, skončili sa dobrodružstvá aj letné lásky. V živote to tak chodí. Niečo sa končí a niečo začína. Začína sa ďalší školský rok, ktorý bude, dúfam, lepší a úspešnejší ako ten predchádzajúci. V novom šk. roku nás čaká mnoho noviniek, nových výziev, ale aj prekážok. Som však presvedčená, že im dokážeme čeliť a určite ich všetky úspešne zdoláme.

         

             Našim prváčikom, ktorí dnes prvý raz zasadnú do školských lavíc želám veľa úspechov a radosti zo školy. My všetci  sa posnažíme pomáhať vám pri riešení problémov a starostí. Pevne verím, že sa vám v našej škole bude páčiť a v učení sa vám bude dariť.

         

             Našim najstarším žiakom, deviatakom, prajem veľa síl na zvládnutie záverečného ročníka a úspešné testovanie 9 – verím, že sa k tejto skúške postavíte zodpovedne a urobíte všetko preto, aby sme boli my, vaši učitelia, tiež aj vaši rodičia, ale predovšetkým Vy sami, na seba hrdí.

         

             Milé kolegyne, vážený pán farár, prajem Vám, aby ste sa opäť plní sily  a chuti do práce vrátili za katedry, aby ste zvládali svoje povinnosti s úsmevom a verím, že Vaša práca pre Vás i naďalej bude poslaním a naplnením sna o poslušných a šikovných žiakoch. Som presvedčená, že Vaša snaha bude ocenená a aj naďalej budú z našej školy Vašou zásluhou odchádzať múdri, inteligentní a vzdelaní žiaci.

         

             My, učitelia, urobíme všetko preto, aby tu naši žiaci dostali nielen kvalitné základné vzdelanie, ale aby s radosťou otvárali dvere tejto školy a  boli hrdí na to, že sú jej žiakmi.

             

             Prajem  žiakom,  učiteľom a aj rodičom hlavne  veľa zdravia, trpezlivosti, úspechov a pohody v novom školskom roku. To, či bude úspešný, záleží na každom jednom z nás.

         

                                                                                                                                       Mgr. Tímea Matušeková, riaditeľka školy

      • Naspäť na zoznam článkov