• Škola v prírode
      • Škola v prírode

      • 11.05.2018 17:00
      • 7.5.2018
      • 1. deň

        Po dojímavej rozlúčke s rodičmi, sme šťastlivo dorazili na miesto činu. Privítalo nás krásne počasie a ešte krajšie prostredie a milí animátori. Ubytovaní, oddýchnutí a nasýtení sme sa pustili do zaujímavých aktivít. 

        2.deň

        Večernou diskotékou sme ukončili prvý deň pobytu a nasledujúce ráno sme začali rozcvičkou. Športové aktivity pokračovali vychádzkou do okolia, futbalom a pohybovými hrami. Chutná strava nám dopomáha k fyzickej výkonnosti.

        3.deň

        Zaujímavou nočnou hrou sme ukončili druhý deň pobytu. Doobeda nás čakali školské povinnosti. Za usilovnosť a za vyučovacie výsledky sme boli odmenení kúpaním v bazéne. BOLO SUPER!!!

        4.deň

        Včerajší večer sa niesol objavovaním talentov z rôznych oblastí. Aj naši žiaci preukázali svoj talent a zvíťazili. Sme na nich pyšní. Plánovaným výletom sme navštívili Dujkov mlyn v Dohňanoch a mesto Púchov. Špinaví, zadymení, "zamastení" od opekačky sme sa pripravovali na rozlúčkovú párty.

        5. deň

        Párty začala hodnotením najlepších tímov a odovzdávaním cien. Každý tím dostal suvenír s logom CK Slniečko. Veselou zábavou sme ukončili posledný večer nášho pobytu. Ráno sme sa pobalili a niektorí smutní, iní veselí sme sa rozlúčili s animátorkami a vyrazili domov. Šťastne sme docestovali a zvítali sa každý so svojou rodinou. 

        Touto cestou sa chceme poďakovať zdravotníčke K. Litviakovej, ktorá sa počas celého pobytu starostlivo starala o naše zdravie.

        Ďakujeme aj Základnej škole Drietoma, za spoločne strávené chvíle a nové priateľstvá.

        Každému dieťaťu udeľujeme pochvalu za statočnosť. Zvládli ste to na výbornú! yes

                                                                                                                              p. učiteľky

         

         

      • Naspäť na zoznam článkov